Seller Center Management
Account Management

Scăpa de griji! Lasă-i pe specialiștii Lemongraf să se ocupe de gestionarea contului tău de pe Amazon. Vei economisi timp iar timpul înseamnă bani, nu?

120+
CLIENȚI SATISFĂCUȚI
5+
ANI DE EXPERIENȚĂ
45+
RECOMANDĂRI
156+
PROIECTE
Cum te putem ajuta?

Brandul tău este deja lista pe Amazon? Apelează cu încredere la noi și împreună putem crește vânzăriile și proteja brandul.

Stategie Privind Alegerea Cuvintelor Cheie

SEO
Alegerea cuvintelor cheie potrivite reprezintă cheia succesului pe Amazon. Folosim cele mai bune programe pentru a idetifica în mod corect cuvintele cheie pe care le folosesc potențialii clienți pentru cautrea produselor.

Respectarea Politicii De Preț MAP

Brand Protection
Automatizează sarcină plictisitoare de a monitoriza reprectarea programului de preț minim recomandat pentru vânzare (MAP). Scutești timp pe care îl poți folosi pentru a-ți dezvoltă strategia de afaceri.

Eliminarea Produselor Contrafăcute

Brand Protection
Nu-i așa că nu îți dorești să existe copii contrafăcute ale produselor pe care le-ai etichetat și fac parte din brand-ul tău? Noi te ajutăm să le găsești și să le elimini.

Optimizarea Ratei De Conversie

SEO
Ne asigurăm că un potențial cumpărător nu doar vizualizează listing-ul ci și alege să achiziționeze produsul tău, maximizând rată de conversie a produsului.

Optimizarea Listare

SEO
Cuvintele cheie potrivite au un impact major asupra procesului de vânzare. Cu cât te poziționezi mai sus în căutări, cu atât vei vinde mai mult. În plus, cu cât vinzi mai mult, Amazon-ul te va recomanda și poziționa în topul căutărilor

Consultanță

Coaching
Experința noastră ca și consultanți Amazon vă va ajuta să vă alinitați strategia de vânzări cu scopul de a maximiza performanță.
Esti pregătit?