Camapnii PPC Amazon

Serviciul de publicitate Amazon Pay Per Click (PPC) este o mare oportunitate de a vinde mai multe produse online. Dacă este creată și gestionată corect, o campanie PPC pe Amazon te poate ajuta să vinzi mai mult inventar, mai rapid, în timp ce crești și ranking-ul organic.

Cum te putem ajuta?

Vinzi deja pe Amazon? Suntem siguri că te descurci de minune, însă noi te putem ajuta să optimizezi procesul pentru a crește vizibil valoarea vânzărilor. Nu este suficient să fii doar bun când poți fi cel mai bun! Într-o lume cu milioane de produse noi te ajutam să duci produsul tău în top.

Auditarea Campaniei Curente PPC

PPC
Vom revizui, optimiza și extinde campaniile PPC deja existente pentru a păstra elementele pozitive și a la îmbunătăți, eliminând cheltuielile publicitare pre-existente

Cercetarea Și Extinderea Cuvintelor Cheie.

SEO
Vom corela toate sistemele de cercetare și analiză pentru a identifica cele mai potrivite cuvinte cheie pentru produsele tale, împreună cu analiza concurenței, căutări inversate ASIN și multe altele.

Optimizăm Listarea

SEO
Vom analiza listing-ul și informațiile din back-end. Ulterior îți vom oferi recomandări astfel încât împreună să putem îmbunătăți rata de conversie.

Optimizarea Campaniei

PPC
Optimizarea periodică este cheia pentru un ACoS redus. Echipa Lemongraf te va ajuta să optimizezi bugetul de promovare astfel încât fiecare dolar folosit în cadrul campaniei să fie investit cu înțelepciune. De asemenea, vom continua optimizarea listing-ului pentru a identifica și elimină termenii neprofitabili în timp ce descoperim termenii care aduc profitabilitate.
Esti pregătit?