Te așteptam în echipă!
Suntem tineri, ambițioși și zâmbim mult!

Dacă și tu ești pasionat de design sau marketing și vrei să susții activitatea celor ce vând pe Amazon, te așteptam în echipa Lemongraf.

How SEO Team Can Help

Suntem conștienți că valoarea companiei Lemongraf este dată de suma valoriilor aduse de fiecare membru al echipei. Astfel, ne dorim alături persoane care să împartă aceleași valori cu noi, persoane pozitive și ambițioase, ce pun accentul pe performanță. Apreciem inteligența deoarece vrem ca partenerii noștri să aibă certitudinea că lucrează cu profesionaliști de la care vor primi mereu soluții de încredere.

În plus, suntem tineri, ambițioși, iubim să inovăm și…zâmbim mult

Lemonexpert - Copywriting / SEO

Lemmongraf este în căutarea unui Copywriter in limba Engleza, ce deține cunostințe profunde în tacticii de marketing SEO pe platforma Amazon. Echipa noastră de Copywriter este responsabilă pentru realizarea și crearea optimizată de conținut pentru produsele listate pe platforma Amazon. Mai multe detalii vei primi pe mail!

Lemonexpert - Graphic Designer

Suntem în căutarea unui viitor membru Lemongraf, care este motivat să combine arta de creativitate în diferite proiecte de grafică digitală. Realizează grafică a proiectelor de design: generare concepte grafice, prelucrare texte și imagini, verificare finală, finalizarea designului pentru materialele ca identitate vizuală, produse tipărite de către furnizori. Este nevoie de bune cunoștințe de grafică vectorială (Corel Draw, Photoshop, Illustrator), creativitate și imaginație dar mai ales entuziasm. Totodata este important si potențial de asimilare a cât mai multor cunoștințe profesionale. Mai multe detalii vei primi pe mail!